sábado, 8 de enero de 2011

Hola a tothom!

Gràcies per la invitació Mariona em fa molta ilu , sobretot perquè ara tindré alguna cosa a fer des de la feina! :) És conya que en tinc molta, he d'intentar reformar un grup de preadolescents que no ha acabat ni la primaria i intentar que trobin una feina que els duri més de 24 hores, s'accepten suggeriments per motivar-los!
Canviant de tema, només ens queda reclutar al Gerard i a l'Alicia per fer un pleno de "peres"no? Espero que escriviu molt en aquest blog i així no seré l'última en assabentar-me de totes les vostres novetats, que sort en tinc de la iaia que em manté informada de tot!
Un petó molt gran per a tots i totes en especial al Jaume i a l'Alicia que fa un munt que no ens veiem, potser el proper juny, no Benet?

Per cert Marina, els tres savis estan en fila india, i és el primer de la fila el que diu que el seu és blanc, ara sí que s'enten l'enigma, oi???

4 comentarios:

  1. Eeeeeeeeeei benvinguda, wapa!!!!!!!!
    Al gerard el vaig convidar al facebook pero encara no mha acceptat sniiiif! per tant no tinc el seu email i no el puc convidar a que sigui co-autor nostre! :D si el tens tu donamel i el posare :D
    Per lo dels teus preadolescents... com no els motivis dientlis que tindran mes exit amb les noies si tenen feina... xD

    ResponderEliminar
  2. benvinguda cosineta!!

    ostres estan en fila?? vaja ara si que si..no ens van donar tota la informacio jeje!

    un petonet!

    ResponderEliminar
  3. Benvinguda Gemma!!!!!!

    Sí please, si conseguim reunir Gerard i alicia fem pleno!!!!
    Amb una anyet de vida que just té el blog no tenim moltes entrades (indirecta per en Berni, Marina i Enric :P ) però aquest any sí que li donarem vidilla!!!!

    Una abraçada enrome from MadriT!
    benet

    PS: Sips, aquest divendres volo cap a New Zealand till May, així que possiblement ja no ens veurem fins el juny... raó de més per utilitzar el blog!

    ResponderEliminar
  4. i tant benet!!!!!!!! no perdem contacte, posans al dia de tot el q et passi per nova zelanda!! mencantaria poder venir a veuret :D

    ResponderEliminar